TooTheWeb Webdesign Support
TooTheWeb

Synas på dina villkor!
Att ha en hemsida idag är självklart och viktigt. Allt fler av oss letar på nätet när vi ska handla och ta reda på information.

Det är ingen trend utan en ökande och naturlig utveckling som följer i teknikens spår. Många av de hemsidor vi ser idag är allt för lika ingen vågar riktigt sticka ut. Visst vågar du!

Låt personligheten sticka ut!
Det är viktigt att Hemsidan och vad den står för är genuin och på ett bra sätt återspeglar vår person eller organisations personlighet. Kanske dags för en rund eller trekantig sida eller goa färger som passar dig och visar ditt inre starka dynamiska centrum.

Stämmer den grafiska portföljen eller är den ostämd och haltande.

Det blir för dyrt!!!
Neej det tror vi inte att det blir. Vi kan göra delar eller hela din grafiska portfolj. Vi är övertygade att du kommer att vara nöjd med både portföljen och priset. En hemsida finns alltid tillgänglig, den är alltid möjlig att kommunicera med, mejl m.m. Lätt arbeta in en adress, ett varumärke, lätt att hitta med Google och andra söktjänster. Jämför gärna med effekten av vanlig annonsering.


Vad är haken!!!
Det finns ingen! Vi kan hålla en låg prisnivå för att vi håller nere våra omkostnader. Inga dyra lokaler inga långa resor. Vi är ett nätverk av människor och kompetenser som jobbar åt oss själva och bara tar betalt för den tid vi är effektiva.

Har du råd att låta bli!!!
Om man inte syns finns man inte! Men det handlar inte bara om att synas det handlar om att visa profil. Ring så tar vi ett kostnadsfritt samtal om vad du vill…

Priserna
Räkna med 590 kr inkl moms i arbetskostnad per timme sen får du lägga till några köpta bilder på några hundra. Domänen ca 150 (se) Webhotel 100 kr per år.

1 enkel hemsida 1 sida, mer av info karaktär. 3 timmars byggande.

3-4 sidor räkna med 5-20 timmar.

Större hemsidor med mer funktioner blir en annan prisbild.

Självklart bygger vi in uppdateringszoner på hemsidan (om du vill) så att du själv kan uppdatera tex nyheter, prislistor öppettiden m.m.

Vi förutsätter att du själv står för texterna. Om du vill att vi formulerar och skriver dina texter så får du pris beroende på omfattning.

Om du skriver texten själv så hjälper vi dig självklart att korrekturläsa texten inom byggtiden.


5 enkla tips

Skapa en tydlig bild av vad du ska ha sidan till (budskapet).

Gör sidan enkel, inga onödiga finesser som tar tid eller plats.

Lättläst text, det du vill säga ska bli tydligt för besökaren inom 2-3 sekunder.

Snygga bilder, då menar jag att det är viktigt att bilderna har skärpa och minsta möjliga kornighet.

Skapa ett färgschema så att din sida blir enhetlig och konsekvent.

Och du glöm inte att kundens frågor ska vara i centrum, inte dina.